Microsoft Lumia 940 Özellikleri

12:15 Unknown 0 Comments

lumia53503
Microsoft Lumia serilerine bir yenisini daha ekliyor.
Nokia Markasını bıraktıktan sonra Microsoft sürekli çalışma halinde önlerinde zorlu bir yarış var. Micorosft gün geçmesin ki yeni bir telefon çıkarmasın.
Daha önce duyurduğumuz Lumia 535’e bir yenisi daha eklendi. Yeni çıkacak telefon Lumia 940 olarak çıkacak. Sızdırılmış özelliklerine baktığımız zaman yeni telefonun görüldüğü kadarıyla Microsoftun Amiral Gemisi olma yolunda.
Nokia Tedarikçi bir fabrikadan sızan Listeleri tam olarak teyit etme gibi bir şey söz konusu degil. Fakat sızan özellikleri sizlere paylaşıyoruz.
Windows 10 ile gelmesi bekleniyor
Windows 10 işletim sistemini kullanılacağı yönünde bilgiler var ayrıca 3 gb ram ve 24 megapiksel kamerası ile huzurlarınıza çıkabilir.
Micorosft Lumia 940 Sport Gorilla Glass 4 ile gelebilir
Söylenen bilgilere göre Microsoft Lumia 940 Gorilla Glass 4 Teknolojisi ile korunacak 1080p çözünürlüğe sahip 5 inc ekran ile gelebilir.
Gorilla Glass 4 daha çıkmadı ama ilk gelecek telefonlar bu teknoloji ile çıkabilir. İşlemci olarak 2.7 ghz çalışan Snapdragon 805 olacak.
Ayrıca iddaa’ya göre 4 k  60fps hızında video çekim yapmak mümkün olacak. Sızdırılan bilgilere göre 24 mp olacağı düşünülen kameranın Selfie kamerası olarak 5 mp düşünülmüş.Ayrıca bir PureView kamera özelliginde gelmesi bekleniyor.
Son olarak çıkma tarihi hakkında herhangi birşey duyurulmayan akıllı telefonu merakla bekliyoruz.

0 yorum: