Android Telefonunuz için 15 Uygulama

15:30 Unknown 0 Comments

Google play her türlü ihtiyaca hitap edebilecek bir büyüklükte son zamanlarda baya gelişti ve acaip popülerlik kazandı birçok kategori oldugu için bende ücertli ve ücretsiz uygulamaları bir araya topladım  umarım doğru uygulamayı indirmenize yardımcı olabilirim.

1- MAİLBOX (ücretsiz)
Mailbox’u seçmemin amacı Mailbox’un Google ve İcloud hesapları ile uyumlu olması artı özelliği Mailbox sayesinde gönderilen spam maillerini yönetip engelleyebilirsiniz. Ayrıca Mailbox sayesinde arkadaşlarınıza ve dostlarınıza fantastik ve güzel mesajlarda çekebilirsiniz.
2- TWİTTER (ücretsiz)
Dünya’da neler olup bitiyor veya durumlarınızı güncel tutmak isteyebilirsiniz çok basit ve temiz bir arayüzü sayesinde twitter kullanmayanların bile anlayabileceği seviyede. En önemli özelliği ise işlevselliği.
3- VİNE (ücretsiz)
Dünya’da popüler olan bu uygulama sayesinde çektiğiniz videolarınızı vine yapabilirsiniz.Videounuzu çekin ve sosyal ağlarda paylaşın.
4- DROPBOX (ücretsiz)
Çok iyi bir cloud depolama servisi olan Dropbox’u kullanabilirsiniz. Yüklediğiniz dosyalara her yerden erişim sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda otomatik olarak çektiğiniz fotoğrafları dropbox hesabınıza yükleme yapabilirsiniz.
5- WHATSAPP (1 sene ücretsiz)
Dünyanın en çok kullanılan mobil mesajlaşma platformunu atlamadan olmaz. Anlık ve kolay bir şekilde mesajlarınızı karşınızdaki kişiye iletebilirsiniz.
6- FACEBOOK (ücretsiz)
Facebook arkadaşlarınızla daima temasta kalın mesaj atıp paylaştıgı durumları görebilirsiniz. Basit arayüzü sayenizde size büyük bir kolaylık sağlar.
7-SPOTİFY (ücretli)
Bu uygulamayı seçmemdeki temel amaç çok geniş bir müzik yelpazesi var istediğiniz müziği ufak bir aylık ücret karşılığında birçok müzik tek tıkla ve kaliteli müzik dinlemenin zevkine var tam isterseniz premium üyelik isterseniz normal hesap alıp da dinleme şansınız var tam anlamıyla ücretli demek doğru olmaz.
8-INSTAGRAM (ücretsiz)
Anlık fotoğraflarınızı çekip instagram hesabınızda fotoğraflarınızı çevrenizle paylaşabilirsiniz.
9- SHAZAM (ücretsiz)
Eğer şarkının ismini mi bilmiyorsunuz bu uygulama sayesinde 10-15 saniyede şarkınızın ismini bulabilirsiniz. Öncelikli olarak uygulamayı açın ve müziği açıp parmagınızla uygulamaya dokunun ve 10-15 saniye müziği dinletin.
10-SNAPCHAT (ücretsiz)
Sosyal medya dünyasının en çok sevilen uygulamarından biri olan snapchat tam anlamıyla bir fotochat uygulamasıdır. Mesajınızı veya fotoğrafınızı gönderin belli bir süre sonra silinsin veya görnmesini engelleyebilirsiniz.
11- UNCLOUDED
Dropbox ve Google ile entegre çalışan bu uygulama sayesinde bulut depolama alanlarınızı düzenleyebilir kategorize edebilirsiniz ayrıca çift olan dosylarınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Eğer değiştirdiginiz dosya varsa ne zaman değiştirildiğini de görebilirsiniz.
12- Canlı TV (uygulama)
Bu uygulamayı indirerek telefonunuzu Televizyona dönüşürebilirsiniz.
13- KÖŞE YAZARLARI (ücretsiz)
Köşe yazarlarının yazılarını aramaktan bıktıysanız bu uygulama size kolaylık sağlayacaktır. Birbirinden farklı birçok gazatenin yazarlarının içinde bulunduğu bu uygulama sayesinde köşe yazarlarını günlük takip edebilirsiniz.
14- GOOGLE CAMERA
Kameranızı bulanıklaştırıp veya daha fazla özellikler olmasını istiyorsanız bu uygulamayı kullanmanızı öneririm. Tüm Android modellerinde çalışan bu uygulama ile kamaranızı daha özel bir kamera haline getirebilirsiniz.

15- SPEEDTEST
İnternet hızınızın çokmu yavaşladığını düşünüyorsunuz bunun düşüncede kalmaması için bu programı kullanabilirsiniz İnternet hızınızı ve upload hızınızı ölçen uygulamanın basit bir arayüzü var.

Unuttuğum kullanışlı programlar varsa alttan yorum yapabilirsiniz.
- See more at: http://www.teknolokali.com/blog/en-yararli-15-android-uygulamasi.html#sthash.vLz7vK8n.dpuf

0 yorum: