iPhone 6 Kamera Çözümü

09:38 Unknown 0 Comments


İPhone 6 başı beladan bir türlü kurtulamadı.. Bükülmeden ve depolama birimindeki problemden sonra şimdi de kamera sorunu yaşandığı iddia ediliyor.
iPhone 6’nın sorunları bitmiyor Bu kezde kamerada sorun iPhone’nun son seri ürünü iPhone 6 Plus’ta yeni bir sorun daha ortaya çıktı. Akıllı telefon dünyasında yılın ürünü olarak lanse edilen İPhone 6 ve İPhone 6 Plus başarıları ile gündemde yer tuttuğu kadar kullanıcıların farkettikleri hatalarla da bir o kadar haberlere konu oluyor…
İphone firmasının ilk phableti olan İphone 6 Plus dertleri bir türlü bitmiyor. Önce sosyal medyada yankı uyandıran bükülme sorunu sonra depolama derken birde bu duruma kamera eklendi.
Sorunun Kaynağını Apple Bile Bilmiyor
Apple kullanıcılarından gelen şikayetlere rağmen Apple firmasına sorulduğunda  bunun donanımsal bir sorun olabileceğini söylüyor.
Kamera Dalgalı Çekiyor
Apple destek forumlarında belirtildiği kadarıyla sorun kameranın odaklanamaması aynı zamanda dalgalı çekilmesi yani filmlerde eski anılar hatırlanırken karşılaştığımız durum gibi. Hard Reset veya restore yapmak bile sorunun çözümü için yeterli değil bu sayede kamera iphone 6’da kullanılmaz bir hal alıyor resim çekmek bile güçleşiyor.
Apple firması sorunun farkında kamerası problemi olan İphoneleri Topluyor

0 yorum: