Bütçenize Göre Akıllı Telefon Modelleri

13:21 Unknown 0 Comments

Bugün telefon alacakların korkulu rüyası hangi akıllı  telefonu almalıyım ve hangi telefonu almalıyım sıkıntısından kurtulabilmek için fiyat performans açısından alabileceğiniz akıllı telefonları sizlere sunmaya çalışıyoruz inşallah kafanızda bişeyler oluşabilir.

500-1000 TL Arasındaki Akıllı Telefon tavsiyeleri
1- ASUS ZENFONE 5 (699 TL)
Son dönemlerin en popüler telefonlarından biri olarak karşımıza çıkan ASUS Zenfone hem özellikleri hemde fiyat performans açısından alınabilecek telefonlar listesinde başa oynuyor.
Asus Zenfone 5 Özellikleri

2- LG D723 G3 Beat (950 TL)
LG g3 mini özellikleriyle çıkan telefon sıralamamızda ikinci sırada yer alıyor hoş bir tasarıma sahip olan telefonun LG G3’den farkı özellikleri ve fiyatı elbette özellikleri kısılmış ve ekran küçültülmüş.
g3 bat
3- Samsung Galaxy S4 Mini (774 TL)
Tercih edebileceğiniz akıllı telefonlar listesinde 3. sırada Samsung kalitesi yer alıyor. Muadili S3 mini’yi katlayan telefon biraz eski olmasına rağmen halen sapasağlam karşımızda.
s4mini

4- Sony Xperia M2 (950 TL)
Üst telefonlarda kullandığı malzeme kalitesini Sony Xperia M2’de görmek mümkün fakat ön kamerasının iç mekanlarda çekimlerine baktığımızda insanı tatmin etmiyor. Dış mekanlarda ise normal kalitede. Güzel tasarımı ve güncel bir android sistemi sayesinde çok çok iyi olabilirdi.
xperia m2


1000-2000 TL Arasında Tercih Edilebileceğiniz Akıllı Telefonlar
1- LG G2 (1150 TL)
Çok sevilen ve çok kullanılan telefonlardan birisi olan LG G2 hem özellikleri hemde fiyatı bakımından kullanıcıların en çok kullandığı telefonlardan bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor. Güzel tasarımı ve duruşu sayesinde bu telefonu telefonseverlere tavsiye ediyoruz.
G2

2- Sony Xperia Z2 (1899)
Tek parca gövdesi şık tasarımı ileri seviyedeki fotoğraf ve video çekebilmesi ve aynı zamanda fiyatı ile bu fiyat aralığında alınacak telefonlar listesinde.

Sony-xperia z2ı

3-  Lg 855 G3 16Gb (1799)
Lg yeni yeni amiral gemisi G3 ile baya g2’nin üstüne baya koymuş plastik olmasına rağmen metal görünüm LG g3’e süper hava katmış ayrıca bu fiyat bandında bu telefon alanının en iyisi.
Lgg3
4- Samsung Galaxy Note 3
Malzeme kalitesi olarak düşünüldüğünde son kullanıcılara göre biraz düşük olarak kalıyor fakat bu telefonda arka kapakta latex denen deriden kaplanmış ve dikiş ile kalitesi arttırılmıştır diğer modellere göre daha bir şık telefon karşımıza çıkıyor.
galaxy note333

2000 TL ve Üstü Akıllı Telefon Tavsiyesi
1- İphone 6
Öncelikle Apple’in sade ve oldukça güzel tasarlanan telefonu İphone 6 diğer telefonlardab büyünesine rağmen tek elle tutulabiliyor. Özellikle ovalleştirilmiş yan kısımlar, anodize edilmiş pürüssüz alüminyum kaplama ve kenarlardan bombeli cam, tasarım olarak cihazı çok farklı bir noktaya götürüyor
iphone 6

2- Samsung Galaxy Note 4
Süper Amoled ve Qhd ekran ve  işlemci saat hızı 2.65 ghz ile birlikte oyunlarda çok iyi sonuçlar alabilirsiniz. Özellikleri bakımından Samsung’u çok iyi bir iş çıkarmış. Her anlamda alanında fark yaratan bir to
galaxy note 4

0 yorum: