Sony Xperia Z4 Çıkış Tarihi Ve Teknik Özellikleri

10:38 Unknown 0 Comments

Sızdırılan Sony Xperia Z4’ün çıkış tarihi ve özellikleri hakkında bilgileri sizlere sunacağız.
Sony firması Xperia serisi ile piyasaya hızlı bir giriş yaptı aynı zamanda akıllı telefon kullanıcı kitlesini kendilerine çekmeyi başardı.
Sony Xperia Z3’den sonra gittikçe çıkması ve özellikleri konuşulmaya başlayan Sony Xperia Z4 Sony’nin 2015’de Amiral gemisi olacak.
Sony’nin yılda 1 Amiral gemi değiştirdiğini farz edersek Sony Xperia Z4’ü 2015 nisan ayında görebiliriz. 2015 Barcelona Mobil Kongresine denk gelmesini bekliyorum.
Gelecek olan Sony Xperia Z4 tasarım olarak Z3’e benzeyecek !
Yeni gelecek Sony Xperia Z4’ün tasarım özellikleri olarak Z3’e benzediği yönünde fotoğraflar ortaya çıktı. Tabi duyarlı yaklaşmak gerekli tam olarak doğrulama şansımız yok. Eğer alttaki ekranı baz alırsak telefonun ekranında herhangi bir değişiklik söz konusu olmayacak bu hallerde tasarım olarak QHD ekran üzerinde çalışıldığını gösteriyor.

Sony Xperia Z4 Özellikleri
Sony daha önceden de QHD ekranın pil ömrüne etkisi olmadığını belirtse de son sızan bilgiler bu durumun tersine olduğunu gösteriyor.
Son sızıntılara göre Sony Xperia Z4 için QHD ekran (2560×1440) olması bekleniyor. Model olarak 4 çekirdekli Snapdragon 800 veya 808 işlemcisini kullanılacağı düşünülüyor ayrıca 4 gb ram ve 32 gb’da dahili depolama kullanılacak.
Kamerası ile Baya İddalı Geliyor
Açığa çıkan son bilgilere göre dünyanın ilk faz algılamı sensörü Exmor RS IMX230’u bu telefonda kullanması bekleniyor bu sensör sayesinde telefonun kamerası diğer kameralardan bir üst seviyeye çıkıyor.

0 yorum: