Regin Virüsu Hakkında Bilgi

07:56 Unknown 0 Comments


Dünyanın En Tehlikeli Virüsü Regin Bulundu
Dünyanın en tehlikeli virüs’ü sayılan Regin Virüsü ortaya çıktı detaylar haberimizde
Bilgisayarların hayatımızda büyük yer kaplaması ile birlikte gelişen teknolojiye ayak uyduran virüsler insan yaşamını zorlaştırıyor. Bu virüsler  yalnızca bilgisayarlarımızın çalışma düzenine etki etmiyor. Kişisel hesaplarımızı, Kişisel fotoğraflarımız ve bilgilerimiz hedeflerinde.
Amerika’nın en büyük Virüs Programı Şirketlerinden Symantec açıkladığı Regin adında en tehlikeli virüs’ün şimdiye kadar açığa çıkarılabilmiş en tehlikeli virüs olarak tarihe geçti. Firmanın ortaya çıkardığı virüsün kişi tarafından yapılmasının zor olduğunun altını çizdi böyle virüslerin ancak devlet desteğinde üretebilecek kapasitede olduğu iddialar arasında.
Uzmanların verdiği bilgilere dayanarak şunu söyleyebiliriz bu virüsün kullanım şeklinin diğer virüslere oranla özel kapsamlı firmalara hatta ve hatta devlet kuruluşlarına karşı kullanıldığı konuşuluyor.
Regin virüsünün özellikleri arasında türlü bilgiyi kopyaladığı ve bu kopyaladıgı bilgileri karşı tarafa ilettiği ayrıca silinen dosyaları tespit edebildiği ve şifreleri bulup karşı tarafa ilettiği belirtildi
Symantec şirketinin araştırmalarında virüsün kullanıldığı başlıca ülkeler Suudi Arabistan, İrlanda, Rusya gibi büyük ülkelerin şirketleri ve insanları. Uzmanlar virüsün Avrupa ülkelerinde üretildiğinin altını çiziyorlar.

0 yorum: