Blackberry Classic Çıkış Tarihi ve Fiyatı

11:15 Unknown 0 Comments

Zor günler geçiren Blackberry firması akıllı telefon sektörüne tutunabilmek için yeni bir telefon çıkarma peşinde
Çıkarıcağı telefon ile adını tekrardan duyurmak isteyen Blackberry Firması yeni gelecek telefonu Blackberry Classic ile akıllı telefon piyasasında ben de varım diyecek.
Kanadalı üretici bu telefon sayesinde tekrardan eski günlerine dönmeyi hedefliyor. Blackberry classic ismiyle gelecek olan telefonun alışı gelmiş Blackberry çizgisinden çıkmayacak klasik klavye ve menü tuşlarına sahip ayrıca dokunmatik olarak gelmesi bekleniyor.
Blackberry firmasının çok önceden duyurduğu telefonun bugün itibari ile ön siparişe çıkarıldığı açıklandı. 449 dolar olarak çıkan telefonun genel satışına ise 17 Aralık’da başlanacak ülkemizde çıkıp çıkmayacağı henüz belirsiz.
Cihazın özelliklerine baktığımızda 3.5” lik bir ekranı 720x720p çözünürlüğe sahip Qualcomm Snapdragon S4 Plus işlemci, 2GB RAM, 16 GB dahili depolama alanı, 2MP ön kamera ve 2.515 mAh değerinde batarya gibi özellikler yer alıyor. Blackberry çizgisinden çıkmamış olan telefonun daha çok Blackberry severlere hitap etmesini bekliyorum.
Z10,Q10 gibi modellerle piyasaya girip herhangi bir ilgi görmeyince piyasadan çekilmenin eşiğine kadar gelmişti. Yeni telefonda zarar edip etmyecek mi yoksa iyice düşmeye başlayan ismini yükseltebilecekmi hep birlikte göreceğiz.

0 yorum: