4G 2015'de Ülkemizde Oluyor

08:07 Unknown 0 Comments


4G Çok Yakında Kapımızı Çalacak
Türkcell Teknoloji Zirvesin’de açılış konuşması yapan Türkcell Ceo’su Süreyya Ciliv 4G’nin 1 yıl içinde gelebileceğini vurguladı. Konuşmasında bakanlıktan söz aldığını belirten Türkcell yetkilisi 2015 yılı içerisinde kullanıma açılacaktır dedi.
Salı akşamı Ankara’da gerçekleşen Turkcell’in 20. yıl resepsiyonunda sayın ulaştırma ve Denizcilik bakanlığımızdan aldığı bilgiyi resepsiyona katılan tüm katılımcılara bildirdi. Ayrıca konuşmasına devam eden sayın Ciliv
“Türkiye’de de 2011’den itibaren akıllı telefon  satışları yapmış durumda. Yeni dünyayı şekillendiren en önemli konu, ‘her yerden erişim’ Mobil internet sayesinde bugün artık her yer ofis ve bilgisayarlar her yerde. Günümüzde Türkiye’de 3G şebekesi dünyanın en güçlü şebekelerinden biri konumunda. Bu avantajımızı korumamız önemli. Dün akşam gerçekleştirdiğimiz 20.yıl resepsiyonumuzda Sayın Bakanım da müjde verdi. 2015’de 4G Türkiye’ye gelecek.”
Konuşmasına son olarak ekleyen Ciliv, ” Yeni dünyada akıllı cihazlar ve bulut altyapısı  kesintisiz iletişim sağlanması çok kritik. Dün sayın Cumhurbaşkanımızın önünde söz verdik. Daha çok yatırım yapacağız zaten yapıyorduk daha da yapacağız.” şeklinde konuştu.

0 yorum: